שאלה
חברות ביטוח מגדל והפניקס מאחרים למעלה מחודש וחצי עבור תשלום פיצויי פיטורים. פניתי מספר פעמים לסוכן הביטוח ו"נפנף" אותי והיום אפילו לא עונה למסרונים שאני שולח. מה ניתן לעשות ? מודה לכם. בברכה שאול גונן
פעיל 0
פורום פנסיה ודיני ביטוח שאול גונן 12 שנים 1 תשובה 490 צפיות

שאלה
שלום, אני עובד בחנות מטיילים ובמהלך המשמרת נגנבה מזוודה מערמת מזוודות שמונחת מחוץ לפתח החנות. יש לצייון כי המזוודות אינן נראות לעובדי החנות מתוכה. מנהל הרשת הורה למקם אותן שם. לאחר הגניבה אנוכי והעובד שעבד איתי באותה משמרת הואשמנו בחוסר ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה דורון כהן 12 שנים 1 תשובה 365 צפיות

שאלה
שלום רב, אני מועמדת לקליטה למוסד ציבורי במקום שבו אני עובדת כבר מס' שנים ככוח אדם. לאחר התחלת תהליך קליטתי (בדיקות רפואיות וחתימה על טפסים) הודיעו לי שכנראה ותהליך הקליטה ייעצר ואפוטר לאור כך שהסתכסכתי עם יו"ר ועד העובדים. ראוי ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה רינת 12 שנים 1 תשובה 378 צפיות

שאלה
שלום לכם, לאחר עבודה של שנה ושמונה חודשים באחד מבתי החולים של קופת חולים כללית פוטרתי. משכורתי החודשית האחרונה היתה 8100 ש"ח. בכוח אדם טענו שבהעדר מכתב פיטורין אני נחשב כמתפטר ולא כמפוטר. קיבלתי טופס של חברת ביטוח הפנסיה ובו ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה ב' 12 שנים 1 תשובה 354 צפיות

שאלה
יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הנ"ל, אבל ממש דחופה לי ואודה לך אם תענה לי. אז רציתי לדעת האם שטר חוב שונה מצ'ק ביטחון. מעוניינת להשכיר דירה ורציתי לדעת האם יש הבדל אם אתן לבעל הדירה שטר חוב ...
פעיל 0
פורום גירושין ודיני משפחה שירי 12 שנים 1 תשובה 537 צפיות

שאלה
לפני כמה ימים נכנסתי למעביד שלי לשיחה לגבי העלאת המשכורת (אני עובדת כבר שנה וחצי והשכר לא הועלה מעולם). הוא סירב, ולבסוף אמר שעוד חצי שנה "אולי". כשעניתי שאני מתכוונת להעלאה עכשיו ולא עוד חצי שנה הוא אמר "בא לי ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה דנה 12 שנים 1 תשובה 355 צפיות

שאלה
שלום רב, רופא תעסוקתי אישר לי לעבוד 5 שעות ביום במקום 8 שעות. אני עובד בבנק, הודיעו לי ממשאבי אנוש, כי הם משנים לי את אחוזי המשרה, דבר שישפיע על חישוב חופש, הבראה, קידומים וכד'. האם זה חוקי ? תודה.
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה אמנון 12 שנים 4 תשובות 460 צפיות

שאלה
הבוס קורה לי ואומר לי שהוא מתלבט אם לפטר אותי או לא ומדוע כי יש לי בעית קשב וריכוז ואני לא יכולה לעבוד כל הזמן באותה עבודה ואני מסתובבת הרבה שזה דבר כלל לא נכון כי קבלתי קידום בעבודה חודש ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה שי 12 שנים 3 תשובות 341 צפיות

שאלה
שלום, יש לי עובד שאחראי על מחלקת מכירות (שמוכרת לדוגמה "במבה" ו"ביסלי"), שכר העובד מורכב מבסיס + עמלות. החלטתי מסיבות ניהוליות שונות לפצל את המחלקה ל 2 מחלקות לאחת נקרא "במבה" ולשניה "ביסלי", העובד קיבל אחריות רק על אחת המחלקות ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה גדי 16 שנים 1 תשובה 530 צפיות

שאלה
שלום, במקום העבודה האחרון שלי קיבלתי הודעת פיטורין בגין מצב כלכלי של החברה. יומיים לפני סיום עבודתי המנהלת שלי התפרצה עלי באופן מפתיע, (זה מעולם לא קרה בעבר במשך שנה וחצי שאני עובדת שם), צעקה עלי ודרשה שאקח את הדברים שלי ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה נועה 16 שנים 1 תשובה 523 צפיות

שאלה
א. ביוני 2008 פוטרתי מהעבודה אחרי תקופה של 8 חודשים. המעסיק לא שילם לי את משכורת יוני 2008 עד לפני שבוע ששלח לי המחאה על סכום המשכורת.אך אפשר להפקיד את ההמחאה רק בעוד יותר מחודש וחצי. ב. בסוף מרץ 2009 הגשתי תביעה ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה איילת 16 שנים 1 תשובה 649 צפיות

שאלה
אני מירי מקיבוץ גבעת השלושה פוטרתי לפני שלושה שבועות ויש טענה שלילית לגבי פצועי הפיטורים הקיבוץ מאשר לי רק חלקית מהפצועים בשל תלושי המשכורת שנתנו שנתיים אחריי השנוי בקיבוץ בתקנון הקיבוץ המתחדש כתוב שמיום השנוי הופרשו כספיי פצועים לקופת הפנסיה ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה טופז מירי 16 שנים 1 תשובה 518 צפיות

שאלה
שלום רב עבדתי שבע וחי שנים במקום עבודה השבוע הודעתי למעביד על התפטרותי עקב פגיעה משמעותית בשכר . מה הן הזכויות שמגיעות לי? האם מגיע לי תשלום של חודש על כל שנת עבודה? תודה אילן.
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה אילן 16 שנים 1 תשובה 564 צפיות

שאלה
עבדתי כ6 שנים כמאבטח בחברת עמישב שירותים בע"מ, בקופ"ח לאומית. לפני כחודשיים לכל היותר חברת השמירה שבה עבדתי הפסידה במכרז על הקופ"ח, וחברת כפיר אבטחה קיבלה את העבודה. עפ"י ההסכם הקיבוצי שבה מנויה חברת עמישב שירותים בע"מ ומשום שאני אוהב ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה ישי 16 שנים 1 תשובה 546 צפיות

שאלה
אתמול פוטרתי. עבדתי בשירות לקוחות כנציגה במשך 3 שנים. הפיטורים היו ידידותיים לחלוטין. והובטחו לי פיצויים וכל מה שמגיע לי. בשנה הראשונה לעבודתי עבדתי מעבר לשעות המקובלות- כ11 משמרות בשבוע, והיה חודש שהגעתי ל-270 שעות. לא קיבלתי שעות נוספות. והשכר השעתי ...
פעיל 0
פורום דיני עבודה, אובדן כושר עבודה ריקי 16 שנים 1 תשובה 704 צפיות